Félsz jelentkezni...

Nos, ez teljesen érthető, hiszen oly sok rosszat hallani az erotikus munkákról...

Nem tudlak, és nem is szeretnélek arról meggyőzni, hogy az erotikus munka jó, sem arról, hogy erkölcsös! Amikor én belekezdtem, egy teljesen más cél vezérelt, mégpedig az, hogy az éppen aktuális célomhoz pénzre volt szükségem.
Mindez 7 évvel ezelőtt kezdődött, én akkor vágtam bele.

Mint minden zöldfülű, féltem elkezdeni, hiszen semmit sem tudtam erről a világról.

Persze ma már másképp látom, hiszen ismerem a szereplőket, kollégákat és a nagy nemzetközi oldalakat is, és mókásnak látom a régi félelmeimet :)

Sokszor nem értem, hogy miért nem jelentkeznek 10-szer ennyien, hiszen külföldön, azaz például Romániában 10-20-szor ennyien keresnek brutálsok pénzt ugyanezzel úgy, hogy itthon sokkal több a szép lány!

Azt is tudom, hogy ahogy népszerűsödik a munka itthon is, úgy lesznek egyre többen, viszont akkor már nem lehet majd ilyen sokat keresni vele, mivel ha sok a modell, nagyobb a konkurencia is...

Sőt! Azt is állítom most neked, hogy ha tudnád azt, amit a jelenlegi modelljeink tudnak, azaz, hogy teljes diszkrécióban dolgozhatnak, mennyit kereshetnek, és biztonságban vannak, és hogy csak csaj munkatársaik vannak és a stúdióvezető is nő, valamint, hogy a munka kizárólag legálisan végezhető nálunk, hiszen bejelentett állásról beszélek, valószínűleg sokkal könnyebben jelentkeznél...

Itt persze nem arról van szó, hogy ez nem egy erotikus munka! De! Ez egy erotkus munka, de nagyon nem mindegy, hogy milyen!!!

Ugyanis itt te döntöd el, hogy melyik ügyfélnek mit mutatsz meg, és ha nem szimpatikus az ügyfél, akkor egy X-el kinyomod.

Mivel az ügyfelek túlnyomó része a tengeren túlról érkezik a chat szobádba, így nem kell attól tartanod, hogy lebuksz az ismerőseid előtt! Erre a mi stúdiónk egy speciális védelmet is kidolgozott a közelmúltban!

És ahogy minden munkának, ennek is megvannak már a maga sztár-jai, keress rá pl. LittleRedBunny-ra, aki jelenleg a világ egyik legnagyobb webcam sztárja, saját testőrökkel, és egy egész gárdával. (pár napja találkoztam vele egy rendezvényen)

Ez tehát egy erotikus munka, amely fejleszti a magabiztosságodat, és a külsődet is! Mivel sokat nézed magad a kamerában, így állandóan fejlődni fogsz. Határozott leszel és magabiztos, és hidd el nekem: Sokat fogsz a külsődre költeni! (7 év tapasztalata beszél belőlem)

Azért fontos, hogy egy profi stúdióban kezdj el webcam munkát dolgozni, mert meg kell hogy tanulj olyan dolgokat, amiket csak hosszú idők tapasztalatával tudnál magadtól megtalnulni.

A mi stúdiónkat magyarország egyik legjobb belsőépítésze tervezte meg, kifejezetten divatos és csajos külsőt varázsolva neki, melyben felhőtlen jókedv, de ugyanakkor pontos és szabályokhoz kötött munkavégzés jellemez.

Ha szeretnél velem élőben találkozni, és átbeszélni a félelmeidet, megismerkedni a munkával, megtekinteni a stúdiónkat, akkor add meg email címed, és küldök egy rövid bemutatkozást, pár képet a stúdiónkról, és a magán telefonszámomat, amin kb. bármikor elérsz.
És légy bátor, mert nincs mitől félned...

Jelentkezés